29/10 MuleSoft Summit 2015

Som MuleSoft-partner är vi mycket glada över att bjuda in till ett andra MuleSoft Summit 2015, denna gång i Köpenhamn. Lär dig hur man drar nytta av AnyPoint-plattformen för att samverka med kunder, partner och anställda på ett värdeskapande sätt.

Följ med i den digitala transformationen. Självfallet är Entiros på plats. Ett axplock av agendapunkterna inkluderar:

  • keynote av Guy Murphy, MuleSofts Principal Solution Consultant
  • digital transformation med Anypoint plattform
  • spännande kundcase
  • tillfälle för nätverkande med kollegor i MuleSofts ekosystem

Konferensen äger rum den 29 oktober 2015 på DGI-byen, Tietgensgade 65, Köpenhamn mellan kl. 9.00-18.00 inklusive avslutande mingel. Anmäl dig redan idag och säkra en hel dag av innovation och best practices.