Produkter & Tjänster

Strategi

Entiros erbjuder en rad tjänsterprodukter inom ramen för strategirådgivning. Omfattningen kan variera från att agera bollplank under några dagar till att driva ett integrationscenter under flera års tid. Vi har med säkerhet en produkt som passar dig och dina behov. Varför inte börja med att boka upp dig på en FlowHowTM så förstår du hur vi jobbar med integration. 

Som strategirådgivare arbetar vi alltid plattformsoberoende.

Integration

Syftet med integrationsbenet i vår verksamhet är att utveckla integrationer och genomföra integrationsprojekt på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi har slipat länge på våra processer, verktyg och kompetenser för att kunna leverera högkvalitativa integrationer till konkurrenskraftiga priser.

Ett bra exempel är EIC, Entiros Integration Center, som kan liknas vid en integrationsfabrik. EIC leverar en strid ström av integrationer av hög och jämn kvalitet till våra integrationsprojekt. 

Testa oss!

Drift

I vårt driftåtagande ingår support dygnet runt, alla dagar i veckan om du så önskar (24/7). Vi övervakar alla dina integrationer och står redo med vår specialiserade supportorganisation i tre nivåer när du behöver vår hjälp.

Anlitar du oss för integrationsdrift och support så sover du gott!