Partners

MuleSoft tillhandahåller Mule ESB – en av marknadens ledande integrationsplattformar. Företaget grundades 2003 av Ross Mason, CTO på MuleSoft. Idag är Mule ESB världens mest använda open source ESB, med mer än 1,5 miljoner nedladdningar och över 2.500 produktionsdistributioner. MuleSoft skapar genom sin mjukvara en idealisk kombination av enkelhet och kraft till dagens integrationslösningar. MuleSoft har även tagit fram konceptet “CloudConnect” med ett stort antal anslutningar för molnet/SaaS. 

MULE ESB EE (Enterprise Edition) är kärnan i Entiros båda erbjudanden. Entiros återförsäljer MULE ESB EE i Norden med traditionell licensiering på årsbasis med Entiros Organic™ eller som en molntjänst med Entiros Dynamic™, med debitering baserat på användning.

Titta in på Mulesofts sida här.
 

Med över 7.000 kunder i Sverige är City Network en av de ledande leverantörerna av serverdrift. Företaget startades år 2002 och lanserade 2008 molndrift. City Network jobbar med ledande teknikleverantörer som Dell för levererans av bladservrar, EqualLogic för enheter för storage och processorkraft och Cisco för nätverksteknik såsom switchar, routrar, m.m.

City Network levererar redundans, säkerhet och prestanda för Entiros Dynamic™ och är det enda företag i Sverige som garanterar 100% upptid för sina driftstjänster. För att klara detta har de flesta system inte bara redundans utan många gånger trippel redundans. Entiros rekommenderar varmt City Network och deras förstklassiga driftstjänster.

Titta in på City Networks sida här.

 

CityCloud är en molnleverantör hostad av CityNetwork, Sveriges stabilaste serverdriftsleverantör med garanterad 100% upptid. Tillsammans med Dell, Cisco och Enomaly - några av världens ledande IT-företag, har CityCloud utvecklat en plattform som ger dig obegränad möjlighet till tillväxt - där fokus är stabilitet, säkerhet och redundans.

Använd CityClouds investeringar för att säkra din IT-avdelnings effektiva användande av vad cloud computing erbjuder både finansiellt och i flexibilitet.

Titta in på City Clouds sida här.

 

JSC är Småländska Höglandets största IT-partner med kompetens inom verksamhetsutveckling, infrastruktur, hosting, molntjänster, hårdvara och licenser. JSC utsågs till Gasellföretag av Dagens Industri 2009, belönades 2011 med utmärkelsen Årets Företagare och kom på 4:e plats i undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsplats 2012”. JSC är 30 anställda och har sedan starten haft en stabil, positiv utveckling där goda kundrelationer och stark ekonomi varit utmärkande.

Titta in på JSC ´s sida här

Entiros är aktiva i Cloud Sweden!

Cloud Sweden är Sveriges största oberoende kompetensnätverk kring frågor som rör Cloud Computing.
Vi är ett nätverk med över 1900+ intressenter som tar ett nationellt grepp kring frågorna och bygger upp ett kompetenscenter kring molnfrågor med rekommendationer och peer-review-analyser. Vi verkar för kvalitativ kompetens och samverkan över gränserna. Cloud Computing rör både teknik, affärer och  juridik vilket gör det extra viktigt att samla kompetenser inom flera områden.

Vi har påbörjat arbetet med en sammanställning av alla dokument till en publikation som ger helheten. Cloud Sweden har idag aktiva arbetsgrupper inom:

  • Juridik
  • Säkerhet
  • Integration
  • Infrastruktur
  • Affärsnytta

Titta in på Cloud Swedens sida här
 

EuroCloud Europe grundades 2010 och är en paraplyorganisation som omfattar 26 länder där unika aktiviteter drivs av lokala EuroCloud-organisationer. EuroCloud Sverige är en ideell organisation och agerar som ett branschorgan för Cloud Computing-industrin.

Nätverkandet med EuroCloud ger nära tillgång till expertis inom området och att vara kopplad till det visar på att en leverantör är seriös och kunnig.

Titta in på Euroclouds sida här