DET HÄR ÄR ENTIROS

Entiros Integrations är det ledande specialiserade integrationsföretaget i Sverige. Vi skapar konnektivitet mellan och inom företag via distribuerad, agil integration, och utvecklar ett visuellt, öppet applikationsnätverk som möjliggör innovation.

Vi utmanar och utvecklar integrationsbranschen och levererar lösningar för en innovativ digital framtid. Genom integration på de senaste plattformarna baserade på öppna ramverk tar vi övergripande ansvar för hela processen, från strategi, leverans till drift, utbildning och support.

Vi är stolta över att arbete med fantastiska bolag, tillsammans utvecklar vi
deras respektive bransch mot en ljusare framtid

VI VILL HA KUL

och samtidigt vara….

professional
innovative
passionate
positive

VI TROR PÅ ÖPPENHET

Vi är här för att möjliggöra öppenhet. Vi får information att flöda för personer som
samarbetar, delar och förstärker varandra, inom och mellan organisationer.

SAMARBETE

Samarbete mellan unikt kvalificerade sinnen skapar bättre lösningar. En slags orkestration av förmåga att uppfinna, av alla som bidrar med sina bästa färdigheter.

ÖPPENHET

Vi tror på öppenhet. Det möjliggör snabbare och bättre beslut. Med öppenhet kommer förtroendet att alla har tillgång till bästa möjliga information för att kunna fatta det bästa beslutet.

UTBYTE

Utbyte av information, lösningar och dokumentation leder till förslag till förbättringar. En grund för nya innovativa lösningar. Öppen källkod är byggd på öppenhet och delning.

BEFOGENHET

I en jämlik organisation har alla möjlighet att påverka sin egen situation. Med kunskap och intelligens och genom att fatta beslut utifrån den nuvarande situationen, närvaro och specifika mål.

PARTNERS

MuleSoftRedhat

KONTAKTA OSS

BESÖK OSS

Hermelinsgatan 7, SE-573 31 Tranås
Kungsgatan 20, SE-582 18 Linköping
Lilla Kyrkogatan 3, 411 15 Göteborg

RING

+46 (0)140 770 087

Swedish