Integrationsspecialister och integrationsarkitekter, enlist now

ÄR DU REDO?

Vill du vara med och utmana och utveckla integrationsbranschen? Målet är satt, visionen är klar. Spänn fast dig, håll i dig för nu kör vi. Vi på Entiros är våghalsiga utforskare, målet är skyhögt: det bästa Integrationsföretaget i universum! Detta säger vi med båda fötterna stadigt på jorden för att samtidigt lojalt och troget följa våra partners fortsatta resa - långsiktighet i alla relationer.
ENLIST NOW

är du den vi söker

Integrationsarkitekt inom API Management
Vi söker dig som brinner för lösningsarkitektur inom integrationsområdet. I tjänsten som Integrationsarkitekt ansvarar du för att jobba med en verksamhetsövergripande arkitektur samt att planera, genomföra och fastställa design och arkitektur av integrationslösningar i kundprojekt med fokus på API Management.
Integrationsspecialist java
Vi söker dig som är en noggrann, drivande och ansvarstagande Integrationsspecialist och trivs i en miljö som erbjuder en mångfald av kundprojekt, med teknik i framkant och spännande dynamiska kunder i en internationell miljö.
Supportspecialist
Vi expanderar och söker nu ytterligare en supportspecialist. I rollen kommer du att ta emot, klassificera och åtgärda supportärenden från våra kunder. Supportteamet hanterar all support av Entiros integrationer.

VI HAR ETT MÅL

SYFTE

Vi är här för att möjliggöra öppenhet. Vi får information att flöda till människor som samarbetar, delar och stärker varandra inom och mellan organisationer. Läs mer

MÅL

Vi utmanar och utvecklar integrationsbranschen genom att vara den mest innovativa och öppna integrationspartnern på marknaden - en sann och komplett integrationspartner. Läs mer

VISION

Vår vision är en hel värld, inte en i delar. Vi tror på en öppen integrerad värld som är osjälviskt innovativ, har hållbar klimatutveckling, är socialt rättvis och är riktigt rolig att leva i. Läs mer

The word ”Entiros”
The word "Entiros" was created when I played with the word Entire with meaning
"complete, not broken, no part left out, undevided"
GUSTAV ROSÉN – CEO, FOUNDER

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?

Vi är ett team, vi tror på känslan av team spirit. En för alla, alla för en. Känn gemenskapen och låt dig utvecklas, prestera och må riktigt bra på jobbet. Vi är en platt, innovativ organisation som ger dig ansvar och möjlighet att utvecklas och växa i din roll.
Vi tar oss an de utmaningar som står inför oss med ett tydligt mål i sikte. Vi nöjer oss inte med att följa, vi ska leda utvecklingen inom systemintegration. Du får möjligheten att vara med och forma morgondagens integrationslandskap.
Hos oss får du jobba med globala företag, ledande aktörer i sina respektive branscher, i till exempel finans-, media-, fordons- och medieindustrin. Arbete som möjliggör innovativa lösningar och funktioner för inte bara bolagen utan också för världen.
Vi tror på kommunikation, mellan system likväl mellan människor. Tillsammans kan vi göra stordåd. Har du inte arbetat med integration tidigare men är en riktigt kod-ninja så tycker vi att du bör höra av dig. Hos får du chansen att utvecklas till en riktig specialist.
Vi har en speciell relation till kaffe, eller för att vara helt ärlig, riktigt bra kaffe. Den där rykande heta, väldoftande koppen kaffe är något speciellt. En välbehövd injektion av energi eller kanske avslappning. Oavsett vilket ser vi till att mala bönorna och servera dig en riktig god kopp kaffe, eller Flowting Java som vi säger.
Systemintegrationer på rätt sätt

ANSLUT DIG TILL EN AV VÅRA RESOR

ANSLUT DIG TILL EN AV VÅRA RESOR

Kundreferens GANTGANT

Vi är stolta över att arbeta med GANT, ett livsstilsvarumärke med rötter från den amerikanska östkusten. GANT finns i över 70 länder med mer än 700 GANT-butiker och 4 000 exklusiva återförsäljare. Samarbetet mellan GANT och Entiros startade 2011. GANT behöver transparens och struktur i sina IT-lösningar på 45 olika marknader samt kraftfulla och flexibla integrationslösningar och stöd för expansion. Anslut dig och hjälp oss möjliggöra innovationer för GANT.

Följ med på integrationsresan med GANT
Följ med på integrationsresan med Schibsted
Kundreferens SchibstedSCHIBSTED

Schibsted Media Group är en mediekoncern som verkar i 25 länder med ca 7 200 anställda. I Sverige arbetar 1 300 medarbetare med några av Sveriges mest kända varumärken, som Aftonbladet, Blocket, Hitta.se, Lendo, Prisjakt, Svenska Dagbladet med flera. Schibsted vill kunna erbjuda alla bolag och organisationer i koncernen en kraftfull och flexibel integrationslösning. Anslut dig och arbeta med Schibsteds integrationscenter och skapa nya digitala förutsättningar för morgondagens medievärld.

Kundreferens KeolisKEOLIS

Keolis Sverige har idag cirka 6 000 medarbetare och ägs till 100 procent av den internationella kollektiv­trafikkoncernen Keolis. Koncernen med 60 000 medarbetare i 15 länder på fyra kontinenter är en ledande global aktör inom kollektivtrafik. För att upprätthålla höga service­nivåer och stabilitet är behovet hos Keolis en flexibel, skalbar och samtidigt driftsäker integrationsplattform. Anslut dig till resan med Keolis och möjliggör snabb och säker utrullning av nya system.

Följ med på integrationsresan med Keolis

KONTAKTA OSS

BESÖK OSS

Hermelinsgatan 7, SE-573 31 Tranås
Kungsgatan 20, SE-582 18 Linköping
Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm
Drottninggatan 29, SE-411 14 Göteborg

RING

+46 (0)140 770 087

LET'S INTEGRATE

HÄNG MED, DET BLIR KUL

Entiros driftar och supporterar systemintegrationer 24-7
Fika time - Även integration mellan människor är viktigt
Utveckling av systemintegrationer pågår
Det ska vara kul på jobbet
Kom och häng med oss, det blir kul
Digitalt, remote, videokonferens. Vi jobbar över hela världen